Zwangerschap

Zwangerschapskaarten

Het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis voor aanstaande ouders. Het is dan ook een leuk idee om ze te feliciteren en te verrassen met een kaartje. Je kunt ervoor kiezen niet alleen de aanstaande ouders een kaartje sturen maar ook de opa's en oma's. Het aanstaande ouderschap is namelijk ook een spannende gebeurtenis voor de opa en oma.

Bestel je zwangerschapskaart bij Westiekaartenservice.nl

Wanneer de kleine eenmaal geboren is ontvang je vanzelf een geboortekaartje. Je kunt natuurlijk wachten met het sturen van een kaartje tot na de bevalling. Het is natuurlijk veel leuker om iemand al een kaartje te sturen tijdens de zwangerschap. Zo laat je zien dat je met iemand meeleeft en blij bent voor de aanstaande ouders dat ze gezinsuitbreiding verwachten. Wij van Westiekaartenservice.nl weten waaraan een goede zwangerschapskaart moet voldoen. De juiste partner hebben wij daarom al voor je geselecteerd.

Leuke en goedkope zwangerschapskaarten

Zijn er meerdere vriendinnen of collega's van je in verwachting? Dan kun je gemakkelijk in een keer meerdere kaarten versturen. Je kunt de kaarten zelf ontwerpen via onze partners of je kiest voor een standaard kaart. Een zwangerschapskaart wordt nog leuker met een eigen foto. Je kunt de foto die je graag wilt gebruiken makkelijk uploaden en aanpassen aan het formaat van de kaart. Je kunt aan een zwangerschapskaart ook nog leuke frutsels toevoegen zoals hartjes en vlindertjes.

Onze partner heeft de leukste zwangerschapskaarten al voor je op een rij gezet. Ben je benieuwd welke kaarten dit zijn? Neem een kijkje op de site van onze partner. Klik op onderstaande link en je wordt meteen doorverwezen!

Terug naar overzicht