Verhuizing

Verhuiskaart

Wil je graag iemand feliciteren met een nieuwe woning? Op onze website hebben wij speciaal voor jou verschillende aanbieders geselecteerd die leuke kaarten in het assortiment hebben. Gaat er iemand samenwonen of verhuizen? Stuur dan een verhuiskaart via Westiekaartenservice.nl. Heb je nog nooit online een kaartje verstuurd? Geen nood! Alle sites waarmee wij samenwerken wijzen je stap voor stap verder. Zo wordt het online versturen van een verhuiskaart wel heel makkelijk.

Verhuiskaart maken via Westiekaartenservice.nl

De wenskaarten die je via Westiekaartenservice.nl kunt versturen zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Wil je weten hoe wij dit testen? Wij versturen namelijk zelf ook onze kaarten via onze partners. Onze eigen kinderen & vrienden zijn altijd erg tevreden over de kaarten. De waarde die de verzender en ontvanger hechten aan een kaart is vaak groot. Naast een uitgebreide collectie aan standaard kaarten, is er nog een optie: een verhuis kaart maken. Wanneer je een verhuiskaart zelf maakt kun je vaak de volgende dingen aanpassen:

Ben je aan het twijfelen over wat je in de verhuiskaart gaat schrijven? Wij raden je dan aan om eens op het internet rond te kijken. Je kunt hier grappige teksten vinden maar ook inspirerende versjes en gedichten.

Nieuwe woning kaart

Ben je dus op zoek naar een ''Nieuwe woning kaart''? Stop dan met zoeken en klik op onderstaande banner. Je vindt via ons de leuke verhuiskaarten!

Terug naar overzicht