Vaderdag

Vaderdagkaart

Elke 3de zondag van juni is het Vaderdag in Nederland. In België wordt Vaderdag gevierd op de tweede zondag van juni. De regio Antwerpen viert altijd op 19 maart Vaderdag Alle pappa's en opa's worden dan door hun kinderen en kleinkinderen verrast met leuke cadeaus. Ook krijgen vaders op deze dag vaak een ontbijt op bed. Vaderdag is voor iedereen die zich als een vader gedraagt. Je kunt op deze dag dus ook je stiefvader verrassen met een Vaderdag cadeau.

Vaderdag cadeau

Elk jaar wil jij je vader natuurlijk weer verrassen met een grappig of stoer Vaderdag cadeau. Vaak krijgen vaders gereedschap voor Vaderdag of een lekker geurtje. Wil jij je vader eens verrassen met een origineel cadeau? Geef je vader dan een Vaderdagkaart. Een kaart kan je vader bewaren en dus altijd nog eens nalezen. Je kunt ook een Vaderdag cadeau meteen mee bestellen met je kaart. Kies voor een lekker flesje wijn of voor een biertje van het bekende merk La Trappe. Geef je liever een grappig cadeautje? Kies dan voor een paar Happy Socks.

Cadeau Vaderdag

Via de site van onze partner kun je heel gemakkelijk een Vaderdag cadeau bestellen. Kies voor een lieve kaart met de tekst '' I Love Papa'' of ga voor een stoere kaart. Je kunt natuurlijk ook zelf een kaart ontwerpen. Kies een leuke foto en voeg die dan toe. Je kunt kiezen voor een vierkante, liggende of staande kaart. Schrijf in de kaart natuurlijk ook een lieve tekst. Je kunt de kaart heel makkelijk online betalen via IDEAL

Terug naar overzicht