Kerstmis

Kerstmis: kaartje bij het kerstpakket!?

De decembermaand staat vooral bekend als de gezelligste maand van het jaar. De feestdagen brengen de meeste mensen door met familie en vrienden, en dit gaat vaak gepaard met het geven van kerstpakketten. Heb je er wel eens over nagedacht om een kaartje bij het kerstpakket te stoppen? Stuur naar al je vrienden en familie een persoonlijke eindejaarsgroet, al dan niet met een kerstpakket. Via Westie Kaarten Service bieden wij je de mogelijkheid om de leukste kerstkaarten te versturen. Vroeger moest je kerstkaarten maken met schaar en papier en was je hier de hele zomer al mee bezig. Gelukkig hebben we tegenwoordig internet en behoort het zelf knutselen tot het verleden.

Kerstkaart sturen naar familie of klanten

Wanneer je kerstkaarten stuurt moet je ieder jaar weer bedenken wat je hierin gaat zetten. Op internet kun je heel veel voorbeelden vinden van originele teksten. Hierdoor kun je ieder jaar een origineel kaartje bij het kerstpakket stoppen. Wil je iedereen dezelfde kaart sturen of verstuur je verschillende soorten kerstkaarten? Je kan online makkelijk meerdere kaarten maken en verzenden. Er zijn ook standaard kaarten te verkrijgen die gezelligheid uitstralen. Je kunt kiezen uit kaarten met sneeuw, kerstbomen en mooie natuur. Kaarten zijn leverbaar in verschillende formaten zoals liggend, staand en vierkant. Het is maar net wat je mooi vindt. Kaarten worden altijd full colour afgedrukt. Het is daarmee ook een originele kerstpakketten tip om bij het pakket voor uw personeel te voegen.

Persoonlijk kaartje bij het kerstpakket

Via onze partners kun je heel makkelijk zelf kerstkaarten maken voor bij een kerstpakket. Heb je nog een leuke familiefoto van de wintersportvakantie? Gebruik deze foto dan op een kerstkaart. Jouw kerstkaarten worden zo persoonlijk en zullen ook opvallen. Het leuke van een eigen ontworpen kaartje bij het kerstpakket is dat je een persoonlijke boodschap stuurt, en dat met een foto die zorgt voor saamhorigheid. Een gevoel dat aansluit bij de Kerstgedachte. De meeste partners waarmee wij samenwerken staan bekend om hun goede service. Je kunt nu zelf online kerstkaarten maken. Onze partners versturen de kaarten ook meteen voor je. Je hoeft dus niet zelf postzegels te kopen.

Terug naar overzicht