Geboorte

Geboortekaart

De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis. De nieuwe ouders verwelkomen na 9 maanden eindelijk hun nieuwe gezinslid. Feliciteer als eerste de blije ouders met de geboorte van hun zoon of dochter. Dit doe je natuurlijk met een kaart die je bestel hebt via Westie kaartenservice. Het krijgen van een kindje is zeker een felicitatie waard.

Geboortekaartjes koop je via Westie kaartenservice

Voor stoere jongetjes zijn kaarten verkrijgbaar die zijn voorzien van blauwe en groene kleuren. Je kunt ook kiezen voor een kaart met stoere natuurelementen zoals hout en sterren. Ook aan de schattige meisjes is natuurlijk gedacht. De lievelingskleur van veel meisjes is roze. Daarom zul je deze kleur ook terug vinden in de geboortekaartjes voor meisjes. Een geboortekaartje voor een meisje is vaak nog versierd met hartjes, vlindertjes en bloemetjes. Je kunt een kaart online ook aanpassen. Voeg bijvoorbeeld de naam van het kindje toe. Zo wordt een kaart heel persoonlijk! Ken je iemand die een kindje heeft geadopteerd of een meerling krijgt? Dan vind je bij onze partner toepasselijke kaarten die de nieuwe ouders zullen verrassen.

Het sturen van een geboortekaartje

Westiekaartenservice.nl doet uitsluitend zaken met partners die betrouwbaar zijn. Pas een geboortekaartje makkelijk online aan en laat het bezorgen bij de ouders. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen. Kijk even op de site van de aanbieder maar meestal als je vandaag nog je geboortekaartje besteld wordt het ook vandaag nog verzonden. Wil je de verschillende geboortekaartjes graag zelf bekijken? Kijk dan op de site van onze partner!

Terug naar overzicht