Feestdagkaarten

Er zijn verschillende momenten in het jaar denkbaar waarbij je kaartjes stuurt naar familie of een geliefde. Verschillende van deze momenten zijn:

  • Moederdag (2de zondag van mei)
  • Vaderdag (3de zondag in juni)
  • Valentijnsdag (14 februari)
  • Kerstmis (25 & 26 december)

In Nederland zijn dit belangrijkste data waarop je iemand kan verrassen met een kaartje. Verstuur vooral kerstkaarten op tijd. Omdat de Decembermaand een drukke maand is kan je kaart langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Je wilt natuurlijk niet dat je kaart na Kerstmis pas aankomt. Niet alleen Kerst behoort tot de feestdagen maar ook Vader- en Moederdag. Je vader en moeder verdienen deze dag een verrassing. Geef je moeder een moederdagkaart!

Kaartje sturen met de feestdagen

Wil je graag iemand een kaartje sturen? Kijk dan op de site van onze partner. Je vindt hier een uitgebreid aanbod van verschillende soorten kaarten. Je kunt zelf een tekst verzinnen voor op de kaarten. Heb je even geen inspiratie? Kijk dan eens rond op het internet. Er zijn verschillende sites waarop je inspirerende teksten kunt vinden of een grappige quote. Een zelfontworpen kaart met een leuke tekst is een gegarandeerde hit. Het ontwerpen van je eigen kaarten gaat steeds verder. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de kleuren van de kaart kiezen en sjablonen toevoegen.

Moederdagkaart en vaderdagkaart

Wil jij je moeder of vader verrassen? Je kunt dan een kaartje sturen! Je kunt een kaart helemaal aanpassen aan je eigen wensen. Houdt je vader bijvoorbeeld van voetbal en voetbalt hijzelf? Kies dan bijvoorbeeld voor een foto waarop hij een goal maakt. Je vader zal dit moment vast nooit zijn vergeten. Een kaart is dan ook een mooie blijvende herinnering. Bloemen verwelken bijvoorbeeld en chocola bederft. Een kaart heeft geen houdbaarheidsdatum waardoor je deze eeuwig kunt bewaren. Stuur daarom ook naar je moeder een leuke moederdagkaart met Moederdag.